Over Bee Office

over BEE OFFICE

De man achter het bedrijf

Ik ben Sven Hekert

Hoe ik Bee Office begon? Na mijn middelbare school ging ik Toerisme studeren in Breda. Via een veiling kon ik een aantal kantoortafels en stoelen op de kop tikken. Ik werd de winnaar van de veiling en wist eigenlijk niet wat ik gekocht had, en al helemaal niet wat ik ermee aan moest. Wel wist ik dat ik iets moois had gekocht.

Nadat ik de tafels en stoelen netjes had schoongemaakt en een kleine reparatie had uitgevoerd, besloot ik ze op Marktplaats te zetten. Ze waren binnen een mum van tijd weg. Dat was leuk! Ik besloot nog eens op de veilingsite te kijken, en kon zo weer een paar tafels en stoelen kopen. En zo ging het verder. Vanaf de veiling leerde ik mensen kennen, die weer mensen kenden, die weer wat kantoormeubilair te koop hadden...

Waar iemand anders tijdens zijn studie in de Albert Heyn werkte, kocht ik hier en daar wat kantoormeubilair op en verkocht dat weer. Het duurde niet lang, voordat ik met een klein vrachtwagentje meer dan 1 tafel kon vervoeren.

Ik leerde steeds meer over kantoormeubelen en mijn klanten wilden meer dan alleen gebruikte spullen van mij kopen. Er kwam steeds meer vraag naar nieuwe kantoormeubelen. Die kans kon ik niet onbenut laten. Door mijn goede contacten met leveranciers kon ik ook nieuw kantoormeubilair aanbieden. Goede producten voor een goede prijs. Vanuit die gedachtegang is in 2012 het bedrijf Kantoormeubilaironline opgericht. Na een periode van 8 jaar met vallen en opstaan heb ik besloten om in 2020 het bedrijf een goede upgrade te geven met een nieuwe bedrijfsnaam: Bee Office. 

Bee Office gaat niet alleen nieuwe kantoormeubelen faciliteren maar wordt ook een online platform waarbij ik mijn kennis met de klanten ga delen. In de periode van ruim 10 jaar waarin ik actief bezig ben met de markt van kantoormeubilair heb ik veel geleerd en bij goed advies komt veel kennis kijken. 

En natuurlijk kom ik het kantoormeubilair nog steeds, zoals je van mij gewend bent, met even veel gezelligheid bij je langs brengen. Tot ziens!

CONTACT MET BEE OFFICE

Mien Ruyslaan 52,
7701ZE Dedemsvaart

Telefoon: (+31) 0523 293939
Mobiel: (+31) 06 28218330 info@beeoffice.nl

Schuiven naar boven